* Ruim assortiment
* Origineel Delfts Blauw 
* Veilig betalen 
* Made in Holland

 

 

     

Geschenk op afroep

Geschenk op afroep is met name bedoeld voor bedrijven die regelmatig (buitenlandse) relaties bezoeken of op bezoek krijgen. Het zoeken naar een toepasselijk Nederlands geschenk kost vaak veel van uw kostbare tijd. 't Delftsche Huys heeft hier een oplossing voor:

Een geschenk waarop de naam van de ontvanger is aangebracht.
Ook is er ruimte voor uw naam, logo en eventueel nog een extra tekst.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: U zoekt een model uit onze collectie. Gezamenlijk komen we een bepaalde uitvoering overeen.

U geeft aan hoeveel stuks u van dit geschenk in het komende jaar denkt af te nemen zodat het betreffende artikel met uw decoratie altijd op voorraad is.

Wij bereiden het overeengekomen geschenk voor.

Op het moment dat u een geschenk nodig heeft, stuurt u ons de naam van de ontvanger per fax of e-mail. Na de overeengekomen levertijd staat het gepersonaliseerde geschenk voor u klaar.
Wat kost het?

Natuurlijk is de prijs afhankelijk van het artikel van uw keuze en het aantal dat u per jaar afneemt. Om een indicatie te geven hierbij een voorbeeld:

Delfts Blauw gedecoreerde jeneverkruik met een molenlandschap, inhoud ca. 1 liter jonge jenever. De fles wordt afgesloten door een kurk met rode zegellak. De achterzijde voorzien van uw éénkleurige logo. E.e.a. in overleg te bepalen. Het geheel wordt verpakt in een houten kistje en een aardewerk sierdop met kurk wordt extra meegeleverd.  Prijs compleet € 69,- excl. BTW per stuk.

Andere cadeau suggesties:

  • Wandbord, leverbaar in diverse afmetingen
  • (Gevulde) bonbonnière, Koekdoos of Stroopwafelpot
  • Wijnkoeler
  • Theebus

U kunt natuurlijk ook voor een combinatie van deze artikelen kiezen zodat u per relatie een passend geschenk kunt geven.

 s od wandbord 09

Wandbord

voorop de naam van de ontvanger met eventueel een extra tekst en achterop een vaste tekst met uw bedrijfsnaam en logo

 s afroep

Gevulde jeneverkruik

met daarop bijvoorbeeld: "speciaal gebotteld voor" of "especially bottled for" en de naam van de ontvanger. Eventueel ook een vaste tekst met uw bedrijfsnaam en logo

 s 700

Apothekerspot

Desgewenst kunnen wij dit ook met onze apothekerspotten verzorgen

 

Wat moet u aanleveren?

Wij gaan er vanuit dat u de benodigde grafische film(s) van het logo kant en klaar kunt aanleveren. Indien gewenst nemen wij graag direct contact op met uw drukker om de technische specificaties door te geven. Ook kunnen wij tegen kostprijs de grafische films maken.

Het aanleveren en voorbereiden van het logo is slechts éénmalig. Zijn eenmaal de films geproduceerd dan worden deze vanaf dat moment bewaard.

Op het moment van bestelling stuurt u de naam van de ontvanger (per fax of e-mail)

Alle rechten voorbehouden - Copyright © 2016.