't Delftsche Huys produceert aardewerk en decoreert porselein sinds 1981.

Op onze website wordt een overzicht van het productieprogramma gegeven. Ook realiseren wij in opdracht exclusieve producten in aardewerk; als geschenk of als verkoopondersteuning. U geeft de informatie, wij doen de rest.

Collectie apothekerspotten

De grootste collectie apothekerspotten ter wereld! U komt deze dan ook in de meeste Nederlandse apotheken tegen. Maar ook in bijvoorbeeld Engeland, Scandinavië en Australië zijn onze apothekerspotten zeer populair.

Collectie 'Oud Delft'

Een uitgebreide collectie van Delfts Blauw en Gekleurd aardewerk van een zeer hoge kwaliteit. Bij uitstek geschikt als geschenk aan uw buitenlandse relaties. Zie hiervoor ook onze 'geschenk-op-afroep' formule.

Promotionele collecties

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van aardewerk producten voor diverse opdrachtgevers. Wij maken bijvoorbeeld de Delfts Blauwe en Delfts Groene bierpullen voor Heineken, saladeschepschalen en patébakken voor Albert Heijn, Delfts Rode bierpullen voor Amstel, biervilthouders voor Wieckse Witte en asbakken voor Dunhill.

Glas en porselein

Servies, mokken en glaswerk voorzien wij van uw naam en logo. Mokken en serviesdelen zijn te leveren in sterk en praktisch hotelporselein maar ook in aantrekkelijke en luxere uitvoeringen. Naast de afgebeelde modellen kunnen wij veel andere modelseries leveren.

Bekijk onze producten in de webshop. 

“webshop

 

Alle rechten voorbehouden - Copyright © 2016.